Followers

Sunday, March 1, 2009

..aku terUja..!! ExCiTeD..



Ya!! aku teruja untuk membuat kek setelah sekian lama menyepikan dan menyorokkan tangan ku dari membuat bancuhan itu..tp kali ini aku tambah peanut butter..semua aku campak campakan je dalam mixer.
i
tulah kelebihan & kesenangan membuat kek berbanding nak buat kueh.. leceh btol wat kueh..kene buat sebiji-sebiji then org yang makan pula bole senang2 sumbatkan 2 biji sekali gus dalam mulut die. Sabar2..


bile kamu dah tuang dalam loyang & bakal di kukus moist2, hmm..kamu kene la ratakan sikit. yang di atas tuh sebelum diratakan. klo tak jadi macam jalan tar pulak..



taddaaaaa..sudah siap..sikit je bleh display yang laen dah kene display dlm pewut.



yang kat atas nih lak aku buat jugak tapi aku buat pakai jari telunjuk & $$$.
senang, sedap, mudah, cepat, tak puas & tak jimat
TQ "big apple"

2 comments:

itaclarita said...

big apple xsdp...jco agi sedap...tapi kat big apple ske crazy cheese jew...erm sedap...lagi sedap bile mkn, syer ngan owg trsyg, die suapkan...erm besnyer!!!!

shazleashayla said...

jco jauh maa..big apple merate2..ngee..lor, mane puas nk share2..kang die nganga bsr2..aku gak yg dpt cikit...
ooo yer, aku taw ko suke sbb ko wat2 mkn ngn comot kn??uhu