Followers

Thursday, May 5, 2011

Bluebie merajuk ke??

aigoh..macam2 kes la..
sedih $ asik keluar macam air je..
nih kejadian semalam..disebabkan parking kat rumah nih amat la limited, maka kesuksesan mendapatkan parking adalah sangat mengharukan..
dan disebabkan lot parking pilihan dah penuh maka aku terpaksa la parking kat lereng bukit yang cerun amat..
"รคh, esok pagi boleh ubah.."
target sok pagi, pergi kerja lambar sket untuk alih si bluebie ke parking favourite..
hujan lebat tak lebat..renyai tak renyai..tapi kuyup jugak la kalo ko tak pakai payung..
gear reverse tak makan! kedepan la si bluebie meluncur..sket je lagi nak cium bontot kereta depan.. try lagi, reverse sket then enjin bluebie mati la pulak..
perempuan kalo dah kalut, semua nombor nak call..
so, aku call la rumet aku untuk mintak tolong..tapi time die sampai tuh aku rase aku dah boleh handle sendiri..tp dah die datang cm ikhlas je aku suruh la die alihkan si bluebie..
tapi memang si bluebie tak berapa nak pick-up.
Bluebie. u merajuk sebab i dah ade bronzie ke??
Jangan la macam tuh, i loveeeeeee uuuu yang dah banyak berjasa......

tetiba...
dushhhh...streeetttt..
"sorry2 maria"
damyuhhh....adeh!!!
nak marah pon aku gak yang suruh die bawa...
habis badan bluebie bercalar... berbirat2..panjang lak too...
sob2.. pagi2 dah bad luck..
memang sampai ke sudah ari tuh semua tak kene..
just one word to describe
F R U S T!!!!!!