Followers

Wednesday, July 24, 2013

Rindu

Rindu pada annoying things!
Rindu pada si dia
I hate Monday not only because of Monday blues
Tapi Isnin hari yang aku sangat2 rindu kat Incik Suami
Isnin malam adalah antara malam-malam yang susah nak lelap setelah malam sebelumnya tidur di celah ketiak suami, berbantalkan dada bidang si dia
Nyenyak sungguh tidur bersama kekasih hati
Kadang-kadang tertanya juga tak lenguh ke suami aku bila aku tidur manja-manja macam tu
reaksi dia, its oke & dia lagi rinduu
alhamdullilah
Aku harap rutin ini tetap berterusan bila kami dah tinggal bersama dan bgelar ayah & ibu

Tapi...
Bila Incik Suami tak boleh tidur.. sangatlah annoying
Tak henti-henti dia bcerita, omong2 kosong or blagu kat telinga isteri dia yang nak tidur ni
Then, kalau aku tak response juga mula la dia minta kudap2 nak makan
So, kena la sediakan stok kudap2 ie kacang, pop corn etc.
lepas dah boring makan dia sambung mbebel balik
Minggu lepas aku buat tak tahu boleh pula dia kacau aku kiss btubi-tubi (=T_T=)
Sangat annoying oke bila orang kacau lena kita sampai macam tu skali
But now.. bila dah kembali dengan rutin Long-Distance-Marriage (LDM)
aku sangat2 rindu dengan perangai Incik Suami yang annoying itu
Oh myyy.... i'm glad he is my husband
Syukur Alhamdullilah

Aku harap ada rezeki untuk kami hentikan LDM ini
Really need him by my side
especially during my pregnancy moment
i miss u my love




2 comments:

Anis_Apis said...

LDM ni ada bittersweet nya tersendiri. Those yang kena melalui je faham kan :P... Rindu husband gak haha

shazlea shayla @ maria said...

Yes.. agreed.. sape yang pernah lalui je yg tahu =)