Followers

Tuesday, September 24, 2013

#throwback check up @29weeks

Today i am at stage 35weeks & 2 days pregnancy

Throwback for 29weeks -13 August 2013check up. Lepas raya and bila dah masuk 7bulan memang plan to start check up dengan hospital yang ditarget untuk bersalin. So i choose DEMC. 
Sebabkan aku datang without appointment & betul-betul after raya, ramai doktor perempuan yang not available. Disebabkan nak tahu sangat jantina baby, aku proceed check up dengan Doctor Zamri. 
Overall, doc terangkan dengan detail gambar2 scan tu. Bila aku cakap sebelum ni pernah scan tapi tak nampak jantina, doc cakap jantina tak penting nanti hari-hari you boleh tengok jantina dia..hahahah. Masa scan, our little baby tak mahu tunjuk muka. Nampak sipi-sipi je. 

At last we know it's a girl!! Next appointment aku booking dengan doktor perempuan. Sebab sebolehnya-bolehnya aku lebih prefer doktor perempuan. Sebelum balik kami dibekalkan dengan gambar scan, gift pack & cd video baby. Excitednya! Alhamdullilah

Lepas habis check up terussss zass shopping barang baby. Pink colour mendominasi..

video
1 of the few videos dalam cd =)



No comments: