Followers

Tuesday, December 20, 2011

How to be famous?

Macam mana nak popular? kadang2 populariti ni tak terjangka & tak diundang.. kadang2 datang sebabkan suatu klik!
oh.. this is so dangerous ye adik2.. so, be careful with what you do - say -act!

Kerana 1 video ni
I've been proposed & I'm engaged

Jadi popular si Dena Bahrin ni atau mungkin dia dah lama popular aku je yang lembabes follow blog Dena. This video is so0o simple malah tak ade HD effect macam CST production pon. But isi yang touching & sweet buat ramai yang share. Terutamanya gadis (Dan bukan niat Dina untuk sebarkan video ni *kenyataan eklusif di blog Dena comel*) . Walaupon ramai yang ber├žouple tapi hakikatnya ramai juga yang mendambakan sebuah cerita cinta suci sebegini. Alhamdullilah..
Gigih betul aku sampai terjumpa blog si Nur Dianah Kamarul Bahrin ni.
Comeelll sangat
So sweet

Semoga cik Dena berbahagia dengan si dia hingga ke jannah. InsyaAllah

Jom terjah blog Cik Dena comel =)

http://denakamarulbahrin.blogspot.com/

click HERE for her georgeous engagement pictures. credit to EncikBigPhotography for ohsem gojes pict!



No comments: