Followers

Saturday, January 23, 2010

... owh kerja yang tak pernah di lupakn!!!! ...

kerja memang tak pernah nak lupa kat aku..suke sangat nak nak dating datang himpit-himpit...ha~ih..
dulu aku tak percaya manusia boleh kerja sampai tak sempat nak makan
sekarang aku dah percaya!!! serius tak sempat..
sila bayangkan situasi ini ::
kamu ade seketul twigies (frankly aku lupa macam mana nak eja benda alah neyh)..start jamah pukul 8.15 pagi..tapi pukul 10.30 malam baru lah kamu berjaya habiskan twigies tuh!!!
huaaaaa...ini bukan workholic tapi horlicks pon tak nyempatttt nak minummmmm
dah dua minggu balik pukul 10 p.m or 11p.m or 12p.m
which selama ini aku memang tak terbiase dengan rutin sebegini..Owh~~~~
jangan mengeluh...!! ini doa kamu yang sewaktu berhingus dulu b'angan nak keje 0pis..kunun2 nak pakai kot..nak itu nak ini..So, next step kena berdoa untuk kesenangan dalam setiap urusan, kesihatan & daya ingatan yang baek supaya aku tidak lupa pada yg memerlukan serta sujud pada-Nya.. ~Ameenn


pernah dengar kes ex-pegawai bank penggal kepala nenek, datuk & ayah sendiri baru2 ini?? pernah dengar pegawai bank dibunuh pembunuh upahan??? pernah dengar ex-pegawai bank membunuh.. seyes, golongan berisiko tinggi..!!! Dan cerita2 neyh hot time-time kitorng sedang terbizi2 dengan kerja yang meennnnnnnnggGGGunnuunngg..
sebab kan kes2 di atas, aku decide untuk tidak pegang pisauuuuu..jadi marilah kita menapau..tak perlu masuk dapur siang itu ini..heheheh


ini menu aku malam ini..dah balik tengah malam..so, jgn harap la ko nak jamah yang lazat!!! slurppp

mee segera lebihan cR yang aku volunteer licinkan..nasib baek masak maggi neyh tak guna pisau
dan
disebabkan tak ade senyuman seseorang menemani maka aku bagi chance pada secawan yang tak jemu menyegih itu


nota kaki :: owh..betapa aku rindu mahu rasai kehangatan bahang matahri senja~

3 comments:

ada.m0khtar said...

sedap gak makan megi tengah malam =)

Sharieyna said...

meh aku betolkan ejaan Twiggies! hahaha... geramnye lupe. lmbt seyhh kau balik tiap2 hari. jgn pegang pisau wpon pisau potong kertas ok! heee

shazlea shayla @ maria said...

hahahaha Bet...mmg dietitian sebenar!!!! nasib baek ko x bg name saintifik..kertas aku x potong, aku koyakkn je..lalalala =p