Followers

Saturday, February 6, 2010

..seluar dah longgar! petua?!..

..Jumaat..
pergi keje dengan tergesa2, dah sampai LRT baru perasan cik seluar neyh asik terlondeh-londeh aje..ades sekse bile tak pakai tali pinggang..tapi happy sbb YESSS rse macam makin kuwus..bumper udah tuwun..yes! yes!

nah bukti!!! *sambil kembang idong*

dan lagi...
ambekkk ko, bleyh selok tangan lagi tuh..huhuhu =)

Ape yang buat aku sampai jadi begini :

1) aku terlampau dipaksa asyik bekerja

2) Asyik skip lunch sbb otak asik mikirkan kerja yang tak siap
3) Dinner y0ng tau fu sebab gerai ayam wangi dah tutup time aku balik dr kerja.. yer, yong tau fu x de minyak
4) Jalan kaki dr masjid jamek ke menara ******* every weekdays

5) Hang-out bersama rakan2 every weekends

6) Gunakan mesin basuh yang keringkan pakaian dengan kuasa putaran yang sukseeessss


aku rase yang ke-6 tuh sungguh realistik...ngeeeehheee

5 comments:

cikgu isza said...

yang 6 tu paling mujarab sungguh
;)

joegrimjow said...

amek herbalifeeee
hehe

shazlea shayla @ maria said...

ehe..pe lg cikgu isza, let's do it everyday...

joegrimjow : herbalife???? tsk..kang asik ulang alik g toilet la pulak..ngehee

shazlea shayla @ maria said...
This comment has been removed by the author.
Aujinz said...

rasanye yang no 6 tue penyumbang utama...

khohkhohkhoh..