Followers

Saturday, February 13, 2010

..susulan seluar londeh...

Saye tak mahu simpan lame2
kamu ingat lagi entry ini ?
ini pasal seluar londeh-londeh di Menara & LRT tempoh hari.
ampaian tingkat 16 jadi saksi.
adeeehhhhh...
rupe2 nye aku terrrrpakai seluar roomate aku!
no wonder sampai boleh seluk tangan
*blushing* *blushing* *blushing*
so kamu-kamu yang dengki pada hari itu, boleh wat standing ovation kt skrg *buuueeekkk*
okeyh xpe2 xpe
at least aku syok sendiri untuk sehari

nota kaki : soweeyyy lambat update kebenaran..mase cemburu amat pada diri ini.
~chow..saye mahu ke JJ Bukit Tinggi..biar sesak



5 comments:

Aus said...

hahahaha..
caner leh salah pkai sluar..
hahaha..
ade gak kes mcm ni..
ahahaha..


kalau senang datang la baca :
ISU SUDIP

hydir said...

biar betul..takkan x kenal sendiri punya ..

hoho ..

shazlea shayla @ maria said...

same brand & same kaler lor..adehhh..nih la akibatnye bile over konfiden..cis cis... =P

Kancilbiru said...

Salam singgah...

Next time make sure jgn pakai suar londeh lagi tauuu..

http://kancilbiru.blogspot.com/

Sharinginfoz said...

he he he macam macam kan..... apa-apa pun be careful next time...