Followers

Friday, February 11, 2011

Ape kaitan Faizal Ismail Hot FM ngan my e-day

Dear readers.. quick update on my e-day..


>CLICK HERE!!


thank you my cousin! thank you for your help..heheh
nasib baek aku tak copy paste kan.. actually banyak aku nak cerita pasal engagement day aku tuh.. tips, rush, promo, haih macam lagi la...
tapi my 24hours memang tak cukup lor.. kerja opis banyak nak kene setllekan..
so, take care ye blog..hehe

anyway ape kaitan Faizal Ismail (FBI) hot FM ngan my e-day..huisshhh memang tak ade kene mengena.. kang tak pasal2 kene kejar ngan parang..
hehehe.. pagi tadi jumpe FBI di LRT Masjid Jamek.. selalu orang ramai yang mintak signature artis kan..tapi, si FBI nih pulak yang mintak sign orang awam.. siap pakai kadbod lg..ala, yang macam kene pakai time sekolah bile kene denda tuh.. o0owh korang tak pernah kene denda ye?? mmg tak challenging lor =P


sebab apa FBI buat cam tuh.??



4 comments:

cik ewun said...

semalam dia kena denda la sbb dia botak kan kepala dia! wuwuuw so fafau && ag denda dorang cari 200 sains dalam masa 2 jam yeah ^_^

FaraCuna said...

hehehhee...cian FBI..hikhik

Farhah Zaidah said...

selamat bertunang...=)

♥ pSychOMantiSs ♥ said...

nice blog! i m ur folower rite now. hope u ll folow me back! =)