Followers

Tuesday, February 22, 2011

Tak sihat =(

Saya demam, selesema & sakit tekak hari ini..
hukhukhuk...
setelah sekian lama tak jumpe doktor, kene jumpe gak semalam..mencikk!!
dah la lambat, aku pelik la servis doktor2 nih kenape la lembabes
penat wo0o menunggu giliran
rase macam mase terbuang je kat situ..
kan best kalau ade i-Pad, sempat gak poyo2 wat kerja

hmm..selalunye badan dapat tahan, sekali..hambeeekkk ko..
pheeewww

so, hari ni on medical leave *sigh*
kerja banyak nak kene siapkan...sob..sob..

dan ini makanan lunch aku hari ni
deyymmm, kat umah aku nih susah gak nak cari2 warung makan
boring2.. tak macam time duduk kat Vista Angkasa dulu
berlambak2 gerai makan.. pilih2

so, ari nih geledah sane sini maka tersedia la hidangan suram ini



eh, nape sedih?? cube tengok dekat2, kan nampak gojes! hehehe


teh in 1 Lipton, ayam merinade (senang je, beli kt cold storage), nasi panas (nasi agak lembik sebab dah lama tak practise masak nasi atas api, slalunye gune ricecooker..ewah eewahh kooo, alasann propa!), kuah kicap, sosej ayam + cendawan & wajib ade cili padi supaya PEDASSSS..sila terliur ! hahahaha


p/s : terase homesickk nye.... nak balik rumah mak ayah!!!! huaaaaaa



6 comments:

RaDiN SiTi AiSyAh said...

cian cik maria x sihat...rehat2 la ye.
p/s:wah,sy sgt terliur tgk hidangan di atas..;p

shazlea shayla @ maria said...

thanksssssssssssssss dear =)

Kancilbiru said...

moga cepat sembuh ya..nanti blk kampung suh mak masak sedap2...:P

shazlea shayla @ maria said...

thanks kak kancil yang femes lagi comeyy..hehehe.. kompom, jejak kaki je kt rumah terus request..~lalala..padahal Bangsar to Port Klang bukan jauh sangat..ngeeeee

nadia ar-rumaisha said...

get well soon///


wahhh wajib ada cili eh... mcm saya wajib ader sayur atau ulam....

shazlea shayla @ maria said...

wah.cik nadia kat sini!! OMG..nih yang nak bodek watermark neyh..hehhe