Followers

Wednesday, February 23, 2011

I am somebody fiancee 1

Tips, budget or pakej bertunang.. I am writing here just to sharing the info & for my future review too!

First, nak kenalkan dengan kek yang super georgeous lagi marvellous nih.. It was sinfull to get to know the taste of the cake! why? because I can't forget the taste & superb service I received from her. Memang sejak dulu lagi dah selalu order dari Cik Izni yang sopan santun ni..hehe.. Rasa kek fondant nih nyummy, fondantnya sweet but not to0o sweet macam manis ngeletin tuh.. and ade rase gummy2 macam marshmellow gak.. isi dalam is homemade coklat kek.. tapi yang aku bagi incik Zeeman tuh, Incik Zeeman cakap sedap & rase macam blueberryyyy..yummy!
here they are from:
http://chirpy-cake.blogspot.com

this are the cake
From him to me


RM 120
*Picture credit to Chirpy-Cake

From me to him


RM120

Aku rase Izni buat pattern nih sebab aku pernah cakap aku suke rupe kek die yg bunge2 cm ni..hehehe

Tapi biasenye time order aku akan cakap "Buat la design ape2 yg Izni rase ok, lovely & wow"
sebab aku percaya dengan talent yang die ade
and aku suke design2 baru die
TRUST me.. eh silap, patotnye TRUST her.. =)

o0o..ye. dapat gak lovely kek yang BESARR dari my cousin, Cik Intan and Family
sukeeeenyeee weee


hambeekk ko.. letak atas dulang pon tak berape nak muat.. kek ni travel jauh dari Perak..
tapi Incik Zeeman lagi suke sebab dapat kek yang gojes2 ni
Bundle of thanks to them ..



6 comments:

Chenta Qaseh said...

hahah ur welcome..penat tu duk pegang je cake tu dr perak smpai klang..nasib baik xde cacat..almost perfect la i jage utk u kan sis..nnt kawen leh order chocolate kat i utk door gift ke ape ker yer..

Chenta Qaseh said...

ur welcome..penat woo jage cake tu dari perak smpai klang..almost perfect la i jage kan sb xde cacat cela..hahah nnt on ur wedding leh la order chocolate kat i utk door gift or etc..i da pndai buat chocolate..setup bisnes rite now..

zacky ~786~ said...

pergghh mantap..` yummy2..

Aisya J said...

nicee :) congrats!

IFA Athirah said...

waah.cntik2la kek dia.bile la sy nk tunang lak? (berangan.hehe) http://geekintherainbow.blogspot.com/

Nana said...

lovely cakes :)