Followers

Friday, April 6, 2012

Grab Now! Crazy Pre/Post Wed Offer..

Dear B2B or Wifeyyy&Hubbyy Readers!
Jom ambil sekarang laju-laju
GRAB NOW!

Mana lagi nak dapat offer price untuk pre-wedding (Sebelum kahwin) ini kena posing sweet2 melting ,malu2 kucing meoww or post wedding (Selepas kahwin) ini boleh posing dengan rakus manja2 mahu giteewww photoshoot? Tawaran HEBAT!!

RM200!
Untuk Crazy Offer ini:
Ape yang korang dapat?
  • Mesti la dapat gambar2 romantik gitu
  • Minor Make Up provided
  • Props provided
  • Moment2 yang bleh korang tunjuk kat anak2 cucu cicit nanti.. As a proof yang korang dulu la sweeettyy meellttyyy couple *PANG*

and the best part is ...
offered/ usahasama with well known photographer .. tadaaaa.....
-- > Photolicious

This is limited offer.. first come first serve
Siapa cepat dia dapat, siapa lambat dia tengok je laaa ye

What you have to do is:
1. Take your hp
2. Dial 012 - 2566018

so... sila la ding dong ding dong dengan orang yang angkat telefon tuh ye.. bodek2 sikit dengan harapan masih berpeluang grabbing this CRAZY offer..
Call now before orang yang bagi CRAZY offer tu jadi siuman tarik balik offer die..hahahaha * no butthurt pls*



1 comment:

Cik Zimie said...

bestnye promo tu dear!! lets spread to others.wohoo ;p