Followers

Monday, August 10, 2009

.Lawatan-Pertama.

hari ini dalam sejarah. Incik Zeeman datang ke rumah. kamu dengar debaran itu? sangat malash untuk mengemas. Tapi masih teruja, apetah lagi apabila melihat ketrujaan papi & mami..ehe .pagi-pagi dah kene blend fresh oren - simpan dlm peti. dup dap dup dap tunggu tetamu kehormat kesyayangan. Oh-saye angau.. sudah lebih 4 bulan tak ketemu. Gumukkah kamu? hitamkah kamu? 'Kering'kah kamu? Botakkah kamu?

11 pagi.Si die baru mandi. Adehh.. Tak boleh marah. Aku tahu die kuciwa - semalam MU kalah dengan chalsea. Tak sabar nak ucap TAHNIAH takziah..ehe.

11.30 pagi. Si die selamat tiba. Aku dh cakap tak kan sesat punye. tak perlu bawa body-guard . Tp kalo dah terbawa aku dengan rela hati sedia naek taraf status body guard ke 'freelancer' camwhoring camwhoring

Seyes si die terkezut. 10 minit sj dah sampai. kesimpulan : umah che su - auntie si die mmg berdekatan dengan rumah aku. kompom kamu tak kan berpeluh time hantar mempelai nnt. aku ni je yang xde kerabat kat tempat penyu bertelur. sape mahu bagi tumpang rumah? saye janji akan buat rumah kamu meriah (T-T)v




Pencurik hati saye. He refuse to give it back & i refuse to take it back.



P/s: Esok hari baru aku sebagai seorang ______ .




7 comments:

Mr Black gagak said...

comei ziman..wahhhh

shazleashayla said...

nih yg aku kompius...kalo laki je, mesT nk manje2 ngn Incik Zeeman..ha~ih

Pernah time aku bru pas dating, jejake2 lembut lagi ayu mintak no tepon die..sowey mak @#$ no tepon xde, no0rdin mat letop ade..mau?? =P

_ciK ja_ said...

comei nya!!! veryy sweet...

shazleashayla said...

ihsan...cik ja ckp kocomey..hik hik..scandalous btul kowng neyh *wink wink

_ciK ja_ said...

dia memang comey.. tapi korang lagi comey.. suka lah quote tu.. very sweet.. wahhh nak curik ar!!!

shazleashayla said...

curi quote xpe..jgn curi org nye sudah..nnt sy curi jantung hati hempedu kamu lak..muahaha

_ciK ja_ said...

hahhaha... jagn risau... :D...
curi quote je.. hohoho..
curi jantung hati hempedu? hahaha..
siap ade hempedu tu tak tahan...