Followers

Sunday, August 23, 2009

.saha-bat.


ade seorang kawan. Die bukan ketegori BFF. Die adelah makhluk yang paling sukar untuk aku kategorikan relationship ini. Dah lebih 10 tahun tiada temujanji. Mungkin die kategory Best-Friend-2-Keep-In-Touch-Forever.

Dah 13 tahun aku tak ketemu die. Kali pertama, die pergi.. aku dan die selalu bertukar-tukar bErangan barangan. Cik Anisah akan jadi pengantara. Brg fofular, pembaris fancy, pemadam , note book kecil. Semua yang mampu dibeli oleh kanak2 hingusan di sekolah rendah.
Aku tak pasti die masih ingat atau tidak pada tingkah ini.

Akhirnya....
Die pergi tiba-tiba, tiada pesanan dari die, cuma berita dari Cik Nor .
Ja...oh sungguh kamu bawa diri. Nun ja..oh di nusantara. Owh..kalo la time tuh aku tahu menilai busana-busana di sana, pasti berbondong2 kamu terpaksa bawa pulang.

Titipan pertama kau khabarkan pada Cik Nor, buat kami teruja
"cowok kat sini gantang2..tapi aku kene bangun awal..bla..bla..bla..tak koser aku nak ingat lagi..ruang memori aku kecik molek..hehe"

D
ah bertahun akhirnya kami dpt bertemu semula.. Hari-hari aku jumpa die. Kadang-kadang die pakai baju laen. Tapi selalu nya die pakai baju yang sama. Mungkin tak banyak pilihan. Hari-hari aku taw ng0melan die. Kadang-kadang aku menyampuk. Kadang-kadang aku diam kan je.
sebab tak faham.
Thanx 2 facebook



Ini fesyen meletop die sekarang..al-maklum la H1N1
Hazz Adwaa (mungkin ejaan sebenar) take care n miss u dear





2 comments:

itaclarita said...

vavavva...tribute to hazz adwaa...hehehe...kembang kempis si hazz!!vangge2

h:a:double:z said...

vetulllla kembang aku. haha. tp maria aq tak hingat la bab yg tukar brg2 tu. tp bile ko mentioned br mcm kembali sikit memori2 itu. hehe. ko baju aku tak byk psl aku mmg pemalas mampus nk soping. belikan la aku baju hahahaha. thank u. saya sayang kamu..xoxo