Followers

Sunday, October 24, 2010

aku di 'rempittttt'


kejadian ari jumaat..
ini semua gara2 si komuter yg lembabes & ntah apa2 masa perjalanannya..
dah pukul 7 pagi tak gerak2 lagi..bikin aku runsing & kelam..
ape lagi berdering-dering la aku call ayah & mak aku suh si adik anta aku...
punye la banyak kali aku call, ye la kang kalo lambat sket je, mesti jeemmmmm..
aku dh la TAK suke klo datang opiz lambat..kang tak pasal2 moody semacam...

kul 7.30 aku calll lagi, die tengah MANDI!!!!!!
ini mmg bikin aku HOT!!!!

7.40 die datang..sekali die bukan bawa satria.. die bawa ninja!! adeehh, nih mesti gara2 aku mbebel & asik call je.. cam ne aku nak mbebel kalo naek ninja???
Dengan muke selambe die bawa ini ninja.. tp kedekut!!! helmet kapcai die bawakan utk aku!!! helmet mahal die buat phiasan or utk awek je..eeeuuwww

nih first time aku ride ngan die..dah rase nak melayang badan aku bile meter si ninja naek sampai 140km/j ++.. phewww...
dan aku sampai opiz dengan jayanye..
tapi
.
.
.
BEST la rempit ninja..heheheh..
incik zeeman, tunggu ape lagi?? beli beli beli!! hohoho..
nyesal aku tak tahu bawa motor, kalo tak memang aku rempit sane sini la..~~

p/s: owh yer, kereta ku dah bcalar..adeh tambah calar hati ku sebab incik zeeman puncenye.. kalo diri sendiri yang buat, tak de la ralat sangat.. aku dah cakap tak lepas! tapi die punye over confident lepas utk masuk parking box.. Gedegang!!!!baru die taw malu bile banyak mata yang tengok..ngeeee..




2 comments:

eeqa~ said...

i xjumpe chatbox! hehe~ so.. i tempek sinilah sbg tanda i singgah sini~ hehe~ neway~ serious u rempit pakay ninja? wow! teringin! tp..... takowt..................

shazlea shayla @ maria said...

hahaha..lawak la cik eeqa nih.. i bonceng blakang je..nak bawa sendri tak reti (='_'+)"..huhuhu...

anyway, i remove my chatboz sbb ari tuh kene spam lor..sob sob