Followers

Wednesday, October 27, 2010

Laptop/PC kamu kacak or cantik???

Jangan tak tahu...laptop or PC pun ada jantina...
so, nak tahu tak jantina laptop yang korang selalu raba-raba, picit-picit & usap-usap tu??

Jom ikut step kat bawah nih ye adik-adik

1. Buka notepad dan paste ayat ini dalam notepad: CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"

2. Selepas itu tekan save. Ubah save as type kepada All Files (pastikan korang save di desktop supaya senang nak cari/buka nanti).
Save as = love u.vbs

3. Close notepad apabila habis save. Then double click file td (love u.vbs) dan akan dengar suara "i love u."

Cuba dengar btul2 suara "i love u" tu....suara lelaki ke perempuan?
Kalau dengar lelaki maknanya laptop korang tu jantan dan begitu le sebaliknya....

Enjoy!!!!

P/s: Okeyh dah pukul 1 lebeh , aku TAK enjoy sebab banyak lagi kerja office yang tapau balik rumah tak settle2 lagi..hhuuuuuuuuaaaaaaaaaarrrggghh.. Saya tak mahu STRESSS.. Saya TAKk StresSSS.. StRRESSS tak saya.. saya tak mahu stress sebab saya belajar dari kesilapan Paul si sotong kurita yanga mati kerana stress...oh TIDAKKKK!!!! Bak kata En Kimmy, semoga Paul ditempatkan dikalangan sotong-sotong yang beriman~~~~... adakah???


6 comments:

PinQib said...

sorry lambat.. dalam proses buat header kamuu ^^

PinQib said...

ni senarai:
there are all yours,. boleh tukar3. thanks kerana believe in me


[IMG]http://i954.photobucket.com/albums/ae28/pinqib/mariatul3.jpg[/IMG]


[IMG]http://i954.photobucket.com/albums/ae28/pinqib/mariatul2.jpg[/IMG]


[IMG]http://i954.photobucket.com/albums/ae28/pinqib/mariatul1-1.jpg[/IMG]

PinQib said...

kalau kod x nampak, check out ur emel

Azuan said...

ak punya kacak...hihi

shazlea shayla @ maria said...

Deat PinQib.. thank you so0ooo much.. u are not late but u are to fasttttt.. heheh.. hari tuh i nak anta gmabr kt u tp x lepas.. internet so lembabes.. then i bz bz (but still thinking of u heheh)..plan nk send gmbar tuh during the weekend.. but the header was done nicely! THANK YOU dear!!!!!!

KinosKoko said...

hehehe..nak try r..mcm best jekk