Followers

Monday, October 11, 2010

semoga segalanya berjalan lancar - ameen


Sedihnya baca blog Kak Di. I'm her silent reader.. I read her blog sejak zaman kolej lagi.. Thanks to cJ sebab kenalkan aku pada blog Kak Di.. she is our favourite..teringat time kak di approve friend request kitorng & bls komen kitorng..excited wo0o.. dah mcam superstar pulak kak di ni..hehehe..

Aku mule melekat pada tulisan die lepas terbaca entri die pasal detik2 melahirkan Redza..wow.. die sgt berani!.. walaupon tulisan die kasar, cakap lepas.. tp disebalik semua itu aku nampak sisi unik dan jernih Kak Di. Die ikhlas & jujur dalam penulisan.. Ini tafsir aku~~ tulisan kak Di adakalanya buat aku gelak sendiri terutama apabila coretan Kak Di tentang Cik Wan.. Manakan tidak, incik zeeman pon org ganu. Berkongsi peel & loghat iras~.

Kak Di skrg di hospital.. Bertarung saat getir..Semoga Allah permudahkan segalanya~√£meeen



2 comments:

shahirahkhairudin said...

yerp.. sama-sama lah kita doa untuk kak D.. moga2 semuanya selamat..

f a R said...

i'm her silent reader too. and your silent reader as well :P

yep, sedih kan baca entry dia lately ni. kita doa dari jauh je. semoga semuanya selamat :)