Followers

Thursday, November 18, 2010

Free Acuvue Contact Lense

Dah lama aku tak buat review
rindu??
tak juga, sebab tak ada benda yang menarik
tapi yang satu nih memang aku tertarik memandangkan aku pengguna tegar contact lense sejak berumur 17tahun
semua gara2 pengaruh rakan sebaya & kerna mencikk tak shuke pakai cermin mata
Akibatnya, cermin mata letak dalam poket baju uniform dan mampu mengeluarkan bunyi "pcing @ prak'' camne ntah nak eja effect die time aku nak duduk
aiseh!! ade la 2 3 kali cermin mata tuh pecah akibat kene tenyeh ngan bumper aku
so, nak kasi settle marilah memakai kanta lekap or contact lense..yeaaayyy
budget untuk contact lense aku RM20+ per month
.
.
tapi yang BEEESSTTT
acuvue nak bagi free 3 day trial contact lense
yang ini daily contact lense
lepas pakai sekali kene buang
A-M-A-R-A-N!! lepas buang jangan amek!

klik sini

pas tuh korang kini isi detail@ korang dalam online form
contoh form yang belum diisi

Then, mat despatch kedai cermin mata akan hantar depan rumah korang
A-M-B-O-I A-M-B-O-I banyak cun lagi kacak muka korang
kedai cermin mata mana ada mat dispatch
so, korang kena la bawa form tu dan tuntut kat kedai yang korang pilih
Dah dapat freee pon kire untung beb =)
gambar with nerdy cermin nata haruslah sekecil-kecil alam
Saya tak promote yang ini!
Saya promote barang FREEEEE daily acuvue
hehehe



2 comments:

snowheart said...

argh!! contact lens sy pun shukeee

hamzah ian said...

wa.. tak pernah gua pakai