Followers

Saturday, November 6, 2010

I'm moving & give away!

aku dah pindaaaahhh.. bukan pindah blog..
tapi pindah rumah sewa.. tak jauh pon dari rumah lama..
lebih kurang 1km++ je jarak dari rumah lama..
barang2 dah dipindahkan suku, yang laen ada di rumah pa-ma kat Port Klang..
adeeehhh..malasnye nak pindah..huahua..
rasa liat macam zaman sekolah asmara asrama dulu2..
punya liat nak check-in balik lepas cuti semesterrrr..
inilah rutin kalau tempat kerja ja-oohh dari rumah pa-ma
actually, tak de la ja-oh sangat
tapi sebabkan pemandu2 kat malaysia banyak bawa kereta tanpa penumpang termasuk aku di jalan raya
dan komuter yang terhegeh-hegeh
so, terpaksa la aku menyewa kat KL

ada sebab aku pindah
mana tahan beb kalau bukan muhrim ko keluar masuk rumah
sampai aku kene stay dalam bilik tak keluar-keluar
dah macam menumpang di rumah sewa sendiri
TAKKKK tAhANNN
pheewww KONTROVERSI
laen kali aku story k!
(sebab hari nih aku konon2 tak nak tambah dosa mengumpat pada jari-jari aku)
antara baju-bajuan yang belum diángkut'..pheww..kalo zaman asrama dulu jangan harap ko boleh sidai serabai macam neyh! kene sama tinggi supaya boleh diukur dengan pembaris!
pastuh berdiri tegak tepi almari masing2 time roll-call..
bila dah jadi senior barulah boleh berdiri senget2 sandar2 gelak2
konon nak tunjuk otai kat junior P0oodahh

Hari nih sesi tayang menayang --- > yang ini baju yang cik Nor bagi beli untuk aku dari Bandung..huaaa..laen kali sila bagi bukan beli!


Dan sempena Deepavali nih aku telah membeli sepasang baju, kalau tak silap nama baju ni Jappa aku mengaku salah eja kot
dah baru ku tahu baju diorang neyh tak banyak yang murah
huaaaa..kopak2!


aku bukan suka-suki nak beli la.
pakai pon sekali je kot.
nih pon sempena Annual Dinner yang bertemakan Bollywood!
adeehh...aku sambar je la ape2 sambil bayar dengan pejam mata, asalkan ikot tema..pheewww

so, sape2 yang berminat dengan baju nih, boleh la roger aku k
aku pakai sekali je tapi aku akan bagi korang diskaun berkali-kali asalkan baju nih tak terkepam lama dalam gerobok almari aku!
it is a give away dear~~
xox0





3 comments:

snowheart said...

hahaa, penatnye pindah umah kan, kne agkut brg2, story2, luahan perasaan <3 :))

Anonymous said...

Ehh..baju nih ada seluar skali kan?
agak2 nak tolak berape hinggit??

shazlea shayla @ maria said...

snowheart..jom la tolong..heheh..

anonymous: the price is about +-RM110.. yup, together with seluar