Followers

Sunday, January 2, 2011

A day @ Karnival Pameran Pengantin

Baru pulang dari menghantar si dia naek limo 2 tingkat kat Seksyen 18 Shah Alam
Hi hi kat kamu2 yang terjumpa aku ye =)

semalam aku pergi sesak2 kat
Karnival Pameran Pengantin, Stadium Melawati Shah Alam
tapi agak segan jugak la sebab sape2 yang datang ngan couple memang jadi target
sampai naek segan kami jadi nye
phewww..
we all baru nak usha2 je la, jangan la desak2 kami booking segala
tarikh pon tak de lagi taw apatah lagi pakej duit hantaran..pheeww



fenin2 membelek all the pamplet..
ohw ye, ade 1 pakej tuh kalo korang booking on that day, korang dapat FREE washing machine
Delivery on your wedding day


Macam2 pelamin dorang display..comel! cantik!
tapi aku tak de la snap semua, baru nak keluar kamera je, ade orang datang approach..
kamera keluar je, orang datang approach..
haih.. i taw la i takde kamera gajah
tapi bagi la chance
segan i macam nih taw taw (=_+)"


on the way back, aku singgah beli burger Kukus kat blakang stadium
haaa.. burger nih The Food Craver juga yang goda aku
aku beli Burger Kukus Chicken Gala
Incik Zeeman melantak Burgur Kukus Daging Gala
Tak nyempat2, terus park kereta kat tepi tuh & melantak dengan lahapnya
nyum nyum
makan time hujan memang BEST!


Lambakan pamplet2 yang kami dapat kat Karnival Pengantin
tak khatam pon lagi semuanya
Plastic bag Jeep tuh, baju baru Incik Zeeman
pembelian tanpa dirancang sebab baju die habis basah lencun gara2 nak amekkn payung untuk aku..hujan lebat wo0o..
lepas die payungkan aku, aku lak kene cari baju untuk die kat dalam SACC Mall tuh
haih, baju untuk kaum Adam nih memang susah nak cari
Dalam banyak2 kedai ade beberapa je kedai baju kaum dowang
Tensen!


hmm.. anyway, aku dah start rindu kat ko la Incik Zeeman
nanti datang lagi taw taw
tsk..chintan jarak ja------oh macam nih la

P/s: this are the shining2 things yang aku gtaw dalam entry lepas.. Pict yang sengaja aku tecit & blurkan =P
jeng..jeng..jeng





9 comments:

fara said...

canteknye pelamin kat blakang tu :)

Redbloodsnow said...

eee lawa lah pelamin tuh. rambang mata zie tgk...hehe

sekamar rindu said...

salam..

singgah follow ur blog..

AiSyAh said...

hehe..bese la tu maria.lagi kamu tu pergi dgn en zeeman.da wt preparation namenye tu..;p

miszlullaby said...

ml follow cni

Abu Luqman said...

singgah malam...sambil ..usar blog..ni

a LoT oF LuV said...

salam perkenalan..
nice blog.. meh singgah le blog saye ye..

sekamar rindu said...

salam..

boleh la nak tempah

shazlea shayla @ maria said...

salam kenal to all..and thanks to be here..ha, klo cantek bole la tempah ye..cik aishah, bile lagi?