Followers

Wednesday, January 26, 2011

Happy Birthday to Me!

Alhamdullillah.. i'm a age older than last year..
terima kaseh mak sebab lahirkan saya!

and it happen again, cerita yang hampir sama macam last year
klik SINI
sedih...tuh sebab kluar status macam ini


hmm..agak2 nanti ade pelangi macam INI lagi tak?
hmm..entahlah, tak boleh nak predict..
beban kerja makin bertambah, yang sedia ada pon tak settle2 lagi..
aku yang lembabes or i'm not competent to be there?
feelin'down!
nih roda hidup aku yang paling bawah setakat nih.. FRUST taw!
tak jumpe satisfaction..
i just want to settle everything, make everyone smile
NO OUTSTANDING ISSUES..haih...
susah jugak bile ade yang kerja setakat datang dan balik, cukup bulan dapat payment. tak de info, call us and order. compile & hantar kat bos. stay lebih mase jap, dapat overtime..
Heyyy..KURANG AJAR OK! MANE BERKAT REZKI KO??
Others, pulun struggle too catch up & settle everything,
willing to stay without claim,
being scold - cry..*but deep inside its hurting me!*

sedih ok! mane hilang zaman roda aku yang kat atas??

anak ilang sedih punye pasal
and as a treat for myself
i manage to get a present for my self
ingat lagi pasal INI??
so, this is the result

yup, aku pilih beri hitam..sebelah tu, handphone lame yang dah jadi my second phone.. second phone yang lame tak dapat nak snap sebab ada di Port Klang..dah sampai tak nampak nombor kat keypad tuh. kadang2 aku pon konpius nak tekan mane satu.
tapi, aku rase gune i-Phone lagi best kot for blogger.
korang rase camane?

ok la..
till here..nak tido. nite all




5 comments:

H A N S said...

wee..hepy besday! :)

SiSagaPutih said...

happy bday maria

Sharieyna said...

maria...aku xnak wish kau kat FB sbb nak wish kat sini..boleh kan? heheh

happy birthday! excellent choice of birthday pressie to pamper urself! hidup bb! hehe...

zey said...

eh, birthday kita lebih kurangla!
happy belated birthday dear~

Fatin a.k.a. Aten said...

happy belated besday.. same to me, my birthday just one day after bf besday.. he 5april, me 7april.. u celebrate together on jan, me april.. =)