Followers

Sunday, January 9, 2011

How I bump Into my ex

Hmm..dulu aku selalu ingat babak2 dalam cerita drama or filem tu adalah konon2 or di buat2
tapi lepas babak2 dalam hidup aku nih dah sejibik sejiban baru lah aku percaya
"WAHHHH!!!!" director2 sila contact aku untuk membabak ..hahahah

Incik Zeeman, jika kamu membaca, jangan tercemburu ye..kamu saye sa~~yang, cuma jejari nih je yang gatal2 nak raba keyboard dan story ''how I bump into my ex''
gatai naaa (-_+)''

lokasi kejadian: ketika aku jalan solo di SOGO
lepas turun escalator, ade sorang mamat ni tengah berdiri usha perfume, time aku jalan belakang die tibe2 die berpaling2.. OMG..mate bertertentang..
hmm, macam kenal *aku cakap dalam hati je la*
a few second after tu, baru boleh recall
dan reaksi die pon "macam kenal"
tapi aku tak de la nak berdiri membatu depan die lama2, i just walk a way macam aku jumpe stranger..senyum? of course TAK, kene la buat muke konpius supaya konon2 macam aku tak kenal die..muahahah..
owh yes, kalo babak dalam drama kite kene toleh balik kan?
so, that is what i did!
1..2..3.. toleh!
yup, he still stare at me!
nak babai tak? nak babai tak?

anyway, die nampak serabai..with jambang here n there.. mebi sebab to0o bz kot sampai tak sempat shave..eh, cm ne aku taw die bz??
tapi berita sensasinye, now die 'in relationship' dengan kawan sekolah aku!
aku kenal ex kat sekolah Shah Alam, aku kenal dat girl kat sekolah kat Melaka
wah, wat a small world.. mane dowang jumpe pon aku tak taw..
pepon, hope dowang happy & bahagia
macam aku dengan Incik Zeeman x0x0


saya happy, saya ok! *nak jugak selit gambar dengan officemate yabeedduuuu*
Lebiu Incik Zeeman =)




9 comments:

fara said...

mesti rase janggal mase tu kan.
macam xtau ape nk wat.
huhu ;P

tieha ismail said...

waaahhaaa....memang terbaik...nape tak babai...hikhikhik....mesti dye bengang sebab u hepi walopon bukan ngan dye lagi....

Nasuha Salleh said...

waaa...da bole buat babak main sembunyi2 pas tu..hehe

Entry Baru : study kat mane?

Mr. Swift said...

Hello! Singgah sini lepak-lepak jap tadi dan ohh polo anda!
Btw lawa blog and happy blogging! And happy new year! Sempat lagi kan? :)

Psst : Bloggis Comel Buat Perkara Tak Patut Jangan Tiru!

Sharinginfoz said...

teringat kisah2 lama kan

f a R said...

ok i rasa i tau sapa? tolong gossip plsssssssssssssssssssssssss :P

miss nina said...

hehehe..pretend tak kenal ye?
hm.. seb baik tenang2 kan?

aleen aiden said...

hee.hencek bf sila jgn jeles keyh.xde pape belaku kan selain toleh je...?ok2.hu3 :P

shazlea shayla @ maria said...

far, i'm waiting for u utk bgosip tapi u tak on9..

fara, tieha,nasuha, sharinginfoz,miss nina, aleen.. janggal mmg janggal..lg janggal bile tgk muke die serabai..hahaha..
yup, sy toleh je.. =P

happy new year swift