Followers

Wednesday, August 24, 2011

Fida Aishah??

hmmm... tiba2 rasa kehilangan.. dah lama aku tak jenguk blog dia.. melayu celup yang puitis katanya.. dia Fida Aishah.. Identiti misteri tapi tulisan yang luhur..tak sangka adifstory.blogspot.com dah tiada lagi.. mana pergi kamu Fida Aishah.. aku suka baca tulismu kerna aku mampu larut dalam tulis itu..

Fida dah delete blog ke?? dan aku agak terkejut bila url yang sama bukan lagi tulisan Fida Aishah.. dan bila google, banyak juga cerita yang tidak indah..entahlah, fida aishah khayalan maya, rekaan, kebenaran atau cerita hidup puitis semata aku tak tahu..

Hidup adalah misteri apatah lagi dalam dunia maya yang kamu sendiri tidak tahu mana hujungnya... Apapun, sekiranya Fida Aishah satu realiti, tidakkah kamu mahu muncul kembali.. kiranya cuma khayalan maya, mahukah bawa kami larut dalam setiap tulis kamu??



p/s : eh, apsal aku terbait kata puitis pulak ni..ish2






3 comments:

f a R said...

i pun terkejut fida aishah dah hilang. selalu i baca blog dia dalam tube.

cikdidasyuhada said...

maria.. dok blokwalking pasal fida aishah td, last2 singgah sini. tengok gambar kat tepi macam kenal. rupenye memang kenal. hehehe. x prnah tau psl fida aishah tp sgt kecewa ble tau bvlgagirl tu fake je.. huuu

shazlea shayla @ maria said...

heehe.. kecik je dunia blog ni kn cikdida.. eh Puan Dida la.. tu la, macam rindu nak baca tulisan Fida Aishah walaupon fake =)