Followers

Tuesday, January 17, 2012

Dah book OP!

Alhamdullilah.. Setelah marayau-rayau di laman sawang & juga pameran pengantin, dan juga setelah mengadore gambar2 pre-wedding & reception couple2 dan setelah berangan2 posing begitu begini saya telah bertemu dengan Official Photographer (OP) untuk hari bahagia saya!
Yeaayyy.. Thank you to my BFF CikNorita kerana berkongsi info..

Punya ja--oh merayau.. Akhirnya, OP tuh saya hire rakan sekolah menengah saya. Tak sangka Incik Zamir ni ada joint venture dengan ShazniJ Photography buat freelance. Saya & CikNorita memang cerewet bab2 bgambar ni. Tapi lepas tengok gambar2 kat Shaznij Photography - review Quotation - dan - kene racun dengan CikNorita. Akhirnya CONFIRM!
Shaznij Photography is my OP. InsyaAllah

Oh.. Yess! I got free pre-wed shoot. Yeaayy
*mata bersinar*
*otak penuh dengan imaginasi untuk berposing-kunun2 photogedix-*

To review hasil kerja Shaznij Photography click here
One of hasil kerja ShazniJ Photography untuk this beautiful bride & groom
Picture credit to ShazniJ Photography Facebook

Anyway, MUA pon saya plan nak amek member saya.. muahahha..
er, tapi disebabkan ayat cJ begini "klo boleh hari bahagia ko aku nak relax2 tengok ko bsiap"
makanya saya masih merayau-rayau mancari MUA.
Ape pon pasal MUA ni.. hmm panjang kesahnya..
Tunggu my next review k!




3 comments:

mrs irmidrza to be said...

hi dear...wahh menariknyer dah booked OP...salam kenal nway..miza b2b 2012 dtg melwat...jom share sal kawen...and tukar link..folo u dear...folo me back ya...

http://lildrwalimah.blogspot.com/

Cik Zimie said...

saya pon xde OP lagik.masih mencari2.tatau nak hire sape.bestlah awak dah setel hehe

Malaysia Everyday On Sales said...

Hi Nadia. It's a really interesting site that you have there and I really love the the posts on your lifestyle blogging

Ok, just a quick introduction about myself. I am actually from everydayonsales.com and I have found your website thru google. We are a site that offers information on daily promotion / warehouse sales in Malaysia. I can see that you actually have a linkback (under LADYBIRD FALL IN SHOPPING POND) to some other site and we are hoping that we can be part of your website, where we would actually want you include our link on your page. Of course you can visit our website www.everydayonsales.com and check us out. We can actually do a link exchange where I will list your site as a friend to everydayonsales and you website link will be put on our site. You will be part of the everydayonsales friends community :) in this link exchange and there will be many campaigns awaits for you.

Let us know whether this is possible and we Let us know whether this is possible and will communicate further on this. Do revert to me and if you do have any queries, let me know. Do hope to hear from you soon.

Regards
Chan @ www.everydayonsales.com (hy.chan@everydayonsales.com)