Followers

Monday, January 9, 2012

Review Kedai Bunga


Floristika Bangsar, kedai bunga yang paling banyak di review oleh Bride to Be. Dan tak sangka kedai/gudang bunga ni amat dekat dengan rumah aku. Aku ingatkan kat ceruk mana la. Lokasi kedai betul2 berhadapan dengan Bangunan NSTP. How to go there? If korang dari arah Shah Alam/Subang/Port Klang (through NPE), simpang untuk ke sini ialah simpang sebelum ke Jln Maarof. Haiihh.. tak reti la nak manzahirkan dengan kata2. Senang korang GPS or Google Map je. Tapi memang senang nak cari okies!

Bila dah masuk di bahagian fresh flowers yang sejuk.pergghhhh bau fresh flowers buat feeling bagai melayang-layang.. terus rasa nak buat hantaran sekarang juga!!
Aku tak reti nak budget sama ada harga kat sini murah or tak. But i think harga kat sini memang murah. Bouquet (belum gubah) bunga orkid RM9, sedozen bunga ros RM31.50, 1 beg plastik roses petal RM20 - buat tabur2 atas katil.. Buat I'm not sure harga bunga kat sini ikot musim or not.

Sebab feeling2 teruja yang melampau buat aku terlupa yang aku nih blogger yang patot snap2 gambar kt situ untuk letak kat blog! So, just ada 2 keping gambar je. Tuh pon gambar rumet aku.. Cam-whoring aku hilang kejap. LOL!
cik rumet bersama bunga2
A dozen of lovely flowers

Klik SINI untuk explore website Floristika ni

Address Kedai Bunga Floristika (FarEastFlora.com Sdn Bhd)
No 16, Jalan Liku Off Jalan Riong, 59200, Bangsar, Kuala Lumpur




4 comments:

Cik Zimie said...

hai lea. done link u!! :)

x penah g floristika tp teringin nak pegi.ramai cakap fresh flower situ murah!!hehe

shazlea shayla @ maria said...

Cik Zimie! nama sama dgn my teddy bear ...cute.. heheheh

Meh la datang floristika. InsaAllah murah//

Puteri Bt Ahmad said...

alaa da lepas da kenduri kawen sy hihihi :)

Bunga Tulip said...

Salam hangat dari bunga tulip Jakarta