Followers

Monday, December 27, 2010

500 blog!

uishh... laju giler registration kat blog Abg Ben nih
kencang je jantung aku tangok sat tadi dah 400++
padahal last entry die yang aku bace ialah plan die nak buat pasal 500 blog..
aku ni yang terhegeh2 baru nak raba keyboard..bukan pe malam semalam internet lembabes.
nih mesti gara2 semua nk letak entry & status Piala Suzuki vr0om vr0om
.
amboii Abg Ben, ko patot jadi WikiLeaks Malaysia la..
apa2 announcement ke kalo ang buat kompom menimbulkan kesedaran utk dibaca rakyat blogger malaysia la..
bila nak ada pilihanraya blogger2 lak??

nih pasal nak cari harta karun..
wah..cam ne la gamaknye ye..
check it OUT SINI untuk maklumat lanjut ye

so, little bit about my self
yup..nama aku BUKAN shazleashayla seperti di URL
ntah macam mana ntah boleh terfikir guna nama tuh time buat blog dulu
kadang2 rasa macam nak tukar URL name tapi kang rugi pulak
ayayaiii

sebab aku blogging..this is my digital diari
rase suka & duka aku
tempat marah & feeling2 aku
tempat mencari rezeki nuffnang sesen dua
dannnn tak payah nak pakai kunci
tak payah nak tanam2 dalam tanah kalo dah habis muka surat *seyes ade kawan aku buat macam ni taw, dengan harapan 1 hari nnt die nk korek & bace balik. Gasak ko la..itu pon kalo boleh bace lagi*


Yup, aku la maria a.k.a shazleashayla itu


10 comments:

cAmca Dan GArpu said...

go go 500 blog!.T_T

misz nana said...

salam ziarah dari nana :D

~...AmALinA....~ said...

gud luck!!~ i f0llow ur blog yea!~

DuniakuAbstrak said...

mana kotak jeritnya buk?

shazlea shayla @ maria said...

dear All, slm kenal & thanks sebab sudi singgah.. kotak jerit ari tuh dah kene spam la.. tuh yg terus d delete =(

shazlea shayla @ maria said...

dear All, slm kenal & thanks sebab sudi singgah.. kotak jerit ari tuh dah kene spam la.. tuh yg terus d delete =(

AiSyAh said...

ko pun join gak ke cik maria..chaiyok2

overscurry said...

jom sertai kontest anak mama's blog sekarang. jadilah antara 50 followers dan 50 juru komen terawal anak mama's blog pada tahun 2011 ini.cepat! anak mama masih menunggu.

Myra Ayreen said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

apisv2 said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda;)
nice blog;D
apisv2©