Followers

Tuesday, December 7, 2010

Green Light

YEESSS!!
Hari tuh grandma & mama suruh bertunang gak
tak boleh kawen terus klo tak tunang
tapi hari ni
dah dapat greennn liigghhtt
tak yah bertunang..heepheeep hooorraaayy!

well, adik aku si Jamil tuh pon sepakat tak mo tunang gak
tapi die tuh memang kedekut
pheeww..financial planning, kalah aku yang jadi kuli bank neyh

Now, mari la kita menabung untuk kerja kawen.. =)

Entry di tulis selepas menghadiri my cousin engagement caremony

Outfit by Riezman R-uzaimi

Shade by Marc Jacob

Shoes by Jimmy Cho0

Handbag oleh Charles & Keith

Semua yang lepas perkataan 'by' itu adalah auta semata-mata..muahahah..kang tak penuh la tabung kerja kawen aku =P

And this lovely beauty cupcakes aku tempah dari chirpy-cake.blogspot.com sempena my cousin engagement..

RM90



8 comments:

f a R said...

bila tarikh? tunggu la i balik dulu! hehe :D

shazlea shayla @ maria said...

Farah, kene tunggu tabung penuh la..eheheh

Lyana MK said...

hi saje jalan3!!!
b2b jugak kerrr????
singgah ler blogg kiter yerk??!

AiSyAh said...

aku suke entry ko yg ni..hehe..mari2 kte menabung..:)

shazlea shayla @ maria said...

hi yana..okies will b there..b2b tuh ape?

raden aisyah: amboi2 klo tang kawen2 nih suke je ko ek..heheh

Weyda Yahya said...

anda ditagged:)
hee

hestyrezyuda said...

morning dear.. ^_^

waaaaaaah.. dah nak kawen ea....
tahniah..tahniah..

dan tah niah atas green light tu ^_^

tiqaa said...

hahaha. after perkataan by tu tipu eh? hampir percaya tadi. :P