Followers

Tuesday, December 28, 2010

Jakun Jakuzi

taw tak, dalam banyak2 bende, aku paling blur nak bagi tajuk entry
kalo boleh, nak je aku bubuh entry tanpa tajuk untuk semua entry
okies, this is what am I doing during my first day on leave
Jakuzi & sauna..yeehaa
and this is my first time pampering myself with Jakuzi, sauna i dah biase g sauna RM9 kat U pinggir hutan dulu..murah kan.?.student rate maa.. bahagia aku kt sane semua murah2..hahaha
tapi sauna free pon ade gak, zaman2 kemarau panas dab0om..memang free free la ketiak melekit2, baju lecun macam baru terjun kolah..eeiiiyaakkss


cantik kan locker die..abaikan Jakun Jakuzi di kiri gambar..ngee (T_T)""

the entrace to Jakuzi, sauna & steam room
TAPIIIIII

hampehhh.. sauna pulak boleh masuk 2 orang je sebab, it is not a sauna ro0m but kotak sauna yang macam dalam cerita doraemon tuh..pheww..
so, i prefer bilik sauna RM9 zaman kampus jugak! hahaha

tapi yang ENNJJJOOOYY is the Jakun Jakuzi..

membuak-buak air die..so0 relaxing dan yang paling best, kami bertiga sahaja yang conquer all the facilities on that day...tuh yang best kalo pergi on weekday
o0ops..sorry NO gambar bogel2 dari kami ye =P

after pampering yourself, boleh la try teh herba..sluurrp


interested? this are the promo pamplets & priceeyyy


BUT i got it for FREEEEEE
thanks to my BFF ayien. actually ayien guna her friend membercard
Yang aku taw, member die apply mcard nih dengan harga RM10k for 10 years
pheeww, berpeluh-peluh aku dengar
untuk orang yang hidup berkais-kais macam aku nih memang tak berbaloi la nak apply..
tapi i nak tumpang merasa jugak taw *muke tak tahu malu* eheheh


special thanks to ayien..kite saaallllam sket..tanda puas hati walaupon aku sesat2 nak cari rumah ko time nak pergi & ko pun sesat2 nak cari jalan balik rumah ko after kite berjimba2


muka puas after jakuzi & sauna treat

where are us?




Golden Horses Health Sanctuary Wellness
The Mines




5 comments:

nazihahisa said...

mak aih mahalnya... kalau free mcm awak saya pergi :p

shazlea shayla @ maria said...

yup, AGREE..klo free baru pergi!klo tak baek simpan beli benda laen

fyna said...

pergghh..regenye!!~

soffea said...

perghhh.. best gilos ;)

Hezesuze said...

pergghh besh nye dapat jaguzi huhu