Followers

Saturday, December 11, 2010

Aku Kene LARIIIII

Larii Lariii Penchuriii..
Perompak pak pak...
Peragut gut gut...
Penjahatttt..
okies semua di atas adalah terkecuali
Uish..ini adalah acara larian yang Cik Weyda tag aku untuk buat! maceeiihh dear

err, kalo aku tak lari tapi aku nak lompat ini macam boleh?eheh


adeh..lambabes betul la aku nak mendigest step2 nye..
okies, mari kayuh slow2..

1. Tempek banner blogLarian
DONE!

2. Be follower BlogLarian
Eh..kompius jap..tadi suruh lari sekarang suruh ikot pulak.
Tak pe, marilah berjemaah mengikut bloglarian supaya larian kita lebih afdal & supaya ko tak kene tinggal kat belakang..yeehaaa *ala2 cowboy*
DONE!


3.Lengkapkan slogan
Ini first time aku tengok pendaftaran yang kene lengkapkan slogan. Selalunye kuiz je yang ada slogan. Kalo slogan aku macam nak ala-ala nak kene pelempang, agak2 registration aku success tak? haa..admin, jawab2.. klo ko tak jawab, maknenya ko memang scroll entry nih terus ke bawah.. aku taip nih gune tenaga Kilojawl taw..time masuk kelas fizik dulu, lecturer aku tuh lelaki yang nan ado gaya, sampai nak eja Kilojw pon aku dah tak tau cm ne..cm nih kot Kljw
okies..kembali kepada slogan
"Saya TAK berblogwalking kerana .. saya suka jaga amek tahu tepi rumah blog orang, tumpang tempias glamer blogger2 glamour dan syok sendiri keglamouran itu (boleh ke?)..hahaha.. dan blogging sambil berjalan adalah sangat in, sihat & the best therapy time saya tension2..saya boleh blogwalking sampai lupa dunia kerja tak siap..pukul 3 pagi baru terkial2 off tenet & terkebil2 nak siapkan kerja! padan muka
DONE!


4. Tag 3 orang rakan atau lebih
- Cik Hezesuze (my sweet blogger)
- Radin Siti Aisyah (hambek ko aku bagi name penuh)
- Far-El (ko lari la kt London tuh elok2 ek)
- Fatin Liyana (er..cik fatin nih blogger comey lagi femes nih sempat ke nak jawab tag i? malu i nak tag u..tapi nak tag jugak..hehehe)
DONE!!

5.Beritahu rakan tag anda
Lepas publish entry nih baru aku boleh bagi taw..kang ceruk mana dorang nak cari..

6. Okies..step nih aku settle sdn bhd lepas publish entry nih

DONE DONE and DONE hehehe..

Lagi 5 hari kalo registration aku tak sukses, aku kene wat report! Serius la, admin suruh buat report.. korang ingat aku suke suki ke..dah la kat opis tiap2 bulan kene buat report untuk exco.. kat blog pon kene buat report wo0o.. report situ sana sini.. =)

er, ade satu soklan untuk incik Admin bloglarian, cam ne i nak taw no rumah blog i?
kang kalo salah masuk rumah, tak pasal2 i kene tangkap basah..acchhoo0mm



7 comments:

f a R said...

menyesal nya bacaaaaaaaaaaaaa.. hahaha.. mana u tau i baca ni? cis cis.

next week lah i berbloglarian ni ok? minggu ni exam dulu. :(

shazlea shayla @ maria said...

hahaha..instinct maaa..

no wonder la blog u dah bersawang..huhuhu..good luck in youe\r exam dear =)

FareedSairi said...

senang je. kalo dah masuk, msti ada referal dr no rumah :)

AiSyAh said...

adeh..ak pun nk kena berlari la ni ye..huhu

zacky ~786~ said...

hye.~ rumah blog no.117 ..

kita berjiran.. hehe

Fadah said...

jom kita rancang plan macam mana nak buat BW cara bloglarian...

kita serumah..
jom baca caranya di bloglarian....

http://bloglarian.blogspot.com/2010/12/rumah-blog-no-117.html

fara said...

Hye Shazlea!
Salam Kenal dr Fara...
Kite serumah taw dekat bloglarian.
Rumah 117... :)