Followers

Sunday, December 19, 2010

I miss my Private Life

I am very down this week.. UPSET
plan nak amek block leave
nak turun terengganu
tempat incik zeeman
cari cincin ehem2 dengan incik zeeman
then terus buat majlis merisik
BUT
DAMN!!!
can't make it!
kesian si dia..
resort pon dah dapat sponsor
tapi...
last2 minit i can't make it
i cant be there or here for my self & for him
i'm sorry dear
,
,
sad
.
.
.
sampai bila aku nak korbankan private life aku demi kerjaya??
.
.
.
bertahan..bertahan dan terus bertahan =..(

.
.
aku bukan robot
aku punya perasaan
.
.
terima kasih incik zeeman,
kerana humor kamu penenang jiwa
tapi jauh kamu buat aku rindu
.
.
terima kasih dear blog
kerna di sini tempat aku curah kan semua rasa itu
aku tak mampu menjerit
aku tak mampu memaki
tapi aku mampu mencoret
untuk biarkan beban itu pergi
.
.
.
dear readers, thanks for being here
kerna aku juga baca kamu
untuk buang rasa gundah, duka & stress ini
dan izinkan aku berkongsi kisah riang & suka kamu
.
.

Thanks wif luv
xoxo
maria a.ka shazleashayla







5 comments:

Naz said...

Saya tinggalkan komen ye tuan blog?
Saya pun ronda-ronda jugak sekarang ni walaupun sebenarnya tengah takut.
Maaf ye tuan blog, saya tak jumpa tempat chat tuan blog jadi saya post sebagai komen di sini sajalah ye?
Sebenarnya berdasarkan entri tuan blog, saya nak menyatakan yang saya juga mengalami masalah yang sama macam tuan blog.
Tapi, lebih baik saya keep in personal supaya luka dalam hati saya tak terbuka balik.
Susahkan nak teruskan kehidupan kita dengan kerjaya kita?
Bersabarlah tuan blog.
Allah S.W.T. sengaja menduga keimanan tuan blog.
Bukankah sabar itu separuh daripada iman?
Oleh itu bersabarlah ye?

H A N S said...

alahai ksiannyer..sabar k, mayb ader hikmah di sebalik smua ni..smileee =))

Sharinginfoz said...

penting tu kalau tension @stress lepaskan dengan cara yang terbaik

Yellow LEOpard said...

sabar je la k. :)

Hezesuze said...

alololo ciannye uols..tapi demi kerjaya sekalipun mesti lah ada masa tuk uols bersuka ria...baru fun gtew hehe