Followers

Wednesday, December 29, 2010

Livin La Vida AFF Suzuki Vro0m vRo0m

Yeehaa *ala-ala cowboy cun*
Malaysia menang Piala AFF Suzuki vro0m vro0m

dannn *drum roll*

PM ishtihar 31 Disember Cuti Umum Sempena Meraikan
Kejayaan Skuad Harimau Rangkul Piala Suzuki AFF

walaupon 2-0 kat Stadium Bung Karno tapi pada aggregat kutipan mata we are the winner
seronok pulak aku layan bola
nih 2nd time tengok bola..wo0h..tak tipu weh..
ntah macam mana boleh lekat sejak tengok match Malaysia vs Indon hari Ahad lepas
klo dulu..punye la aku gediks tak shuke fo0tball
Klik SINI untuk entry nyampah aku pada football
dan juga SINI

so, nanti aku nak menggediks dengan Incik Zeeman & sama2 jadi kepochi hoorey2 tengok football match..
ooo..rindunye nak tengok incik zeeman maen bola!


walaupon keluar dari office pukul 9p.m
tapi sempat jugak layan bola ngan officemate kat Burger King Masjid Jamek
dan yang best on the way balik, suasana KL memang kecoh
HONK HONK HONK sane sini
bunga api pon meletup-letup..canteeekk je
wah, meriah wa cakap lu
i loikeee =)

Tahniah Malaysia!

dan aku akui kuasa bola itu universal, malah kreatif!

Nah bukti dari inbox aku, rentetan penangan laser Ahad lepas..
macam2 la korang.. =)

kami tak kene laser sebab kami pakai spek mate itam

thanks incik ultromen..er, tak dapat tiket flight pergi bung karno ke? hehe



4 comments:

mr shah said...

terbaik la malaysia menang....terlepas gak hajat diorg lepas 14tahun tak menang2... :)

H A N S said...

hahaha..org pun dpt email yg otoman tu..giler klakar! :)

fara said...

hehe. lawak gambo last tu!
Msia menang jugak! YAY!~

micky eyqa said...

hehehe macam2 demi bolakan