Followers

Tuesday, December 28, 2010

HKLBR

Arrrgghhhhh..0o0o-o0o
Ari ni dah nak masuk office balik
wut a dayyy (T__T)''
kan best kalo kerja ni ada cuti sem
a long lonnnnggggg semester break
serius tak puas!
walaupon tak pergi vacation ke mana2
tapi rabak jugak la poket ni melayan kerenah adik2
ko ingat kak Long ko ni kayaaaa sangat ke dik o0ii..adeeh
anyway, aku happy tengok dorang happy
at least dorang merasa semuanya..
so early ok..
kecik2 dah masuk cinema, makan PapaJohn Pizza, Secret Recipe etc
Yup, memang aku sengaja manjakan mereka
sebab aku pernah rase susah hidup ini..

Susah aku dulu, memang perit..
semua aku dah merasa
hidup kat setinggan
*haaa..terkezut tak gua pernah hidup kat sane? ari2 maen kek tanah & tiup lilin batang mancis *

naek turun tangga semasa tinggal kat flat murah
kereta abah kene tarik
phewww.. semua susah payah aku dah rase (-_-)
ada mase aku story ok? bagi sedu sedan sket korang bace..s0b..s0b..
or aku yang sedu sedan taip entry?? (T___T'')

dorang nih memang sukaaa kalo bawa pergi cinema
sampai blur nak tengok cite mane satu


lastly.. we cho0se Hantu Kak Limah Balik Rumah
First time, tengok cerita Mamat Khalid kat panggung
Ramai sangat orang tweet & FB pasal HKLBR neyh, buat we all tergodaaa you

pheewitt, adik bongsu aku nih dah pandai camwhore lor..i loikee

beli tiket pukul 5p.m
cerita HKLBR start pukul 8.35p.m
Jenuh wo0o menunggu
Rase macam nak balik rumah je dulu
Yup rumah aku 7.4km dari Jusco Bukit Tinggi
*haa...sekarang korang dah taw how to spot me! budget ade orang nak spot aku =P
-PENGSAN MUNTAH2-
*
Nampak perbezaan adik aku si Sarah tu dengan gambar sebelum ini?
yup, colour & fashion baju die dah berubah
sebabnyaaaaa
tetiba die menjerit kat dalam toilet

"ALONG!!! KAKAK!!!!!! nie hah nie hah"

buat aku ngan si Nabila yang tengah menyorok kunun2 nak tengok akal die macam mana nak cari kitorang terkezutttttt!

terus g ketuk pintu toilet si Sarah, & die pon keluar dengan basah kuyup sambil pegang seluar & tak berenti2 membebel.. air kat dalam toilet tuhh merecik-recik
cit, rupanya die tersalah pusing kepala paip
akibatnye air tak henti2 mencurah2 & paip air tuh pon dah meliuk sane sini

gasak la.. yang penting adik aku tak de ape2
dan si kakak ni la yang baek hati belikan lagi baju untuk adik die ni
sian adik..
bub bye $

Anyway, cerita HKLBR memang boleh gelak la
Dah lama tak gelak ramai2 dalam panggung
ce cite ce cite
kome nengok le sendiri ye yong yeop





7 comments:

Mama Kembar 3 said...

baiknya kakak bawak adik jalan jalan :)

fara said...

alahai. baeknye kak long die :)

cite kak limah mmg best.
smpi arini asek full je wyg cite tu.

ahmad endo said...

kalo time keja ada cuti sem memang best...hehehe

ayulunera said...

hehee...ayu pon kekadang tersalah pusing paip..memang basah la...
hehe...cite kak limah ni mmg klaka..3rd time tgk cite melayu penoh kat panggung

Armiza said...

balas2 kunjungan...saya follow ok..=P

syufaa said...

hoho..tak tgk lg HKLBR.. ):

MyzaAli said...

adek kecik pndai camwhore eh, tgk kakak la kan :))